logo

KO SMO MI

RADIO ČAČAK - OBEĆAVA DOBRO RASPOLOŽENJE

Radio Čačak je moderna radio stanica zabavno – informativnog karaktera. Svoje programske sadržaje emituje iz centra Srbije sa teristijalnog predajnika 103,8 MHz. Emitujemo najrazličitije svevremenske hitove namenjene onima sa izgrađenim i istančanim muzičkim ukusom, ali i zabavni program i neizostavne vesti sa najvažnijim temama dana i neophodne servisne informacije kao što su stanje na putevima, lokalna i globalna vremenska prognoza, raspored radarskih patrola i lokalne informacije tipa servisa za građane Čačka, Ivanjice i okoline.

Stalni motivi našeg programa su uzbuđenje, zabava i avantura, i upravo tako vidimo svoju misiju. Ne plašimo se izazova. Ne marimo kada nas potcenjuju. Nismo najveći i najjači, ali ponekad je to prednost. Prilagodljivi smo, obraćamo više pažnje na želje slušalaca, reagujemo brže i menjamo se lakše. Poštujemo tradiciju, ali ne želimo da robujemo starim navikama.
Streamingom programa na internetu i šerovanjem na društvenim mrežama u kontaktu smo i sa slušaocima koji žive i rade daleko od svog rodnog kraja. Sa ovom vrstom programa stanica je startovala 31.12.2015.